Felhívás szerzőknek


Magánkiadásban jelentetted meg a könyved? Úgy érzed,alapértékeid megegyeznek azokkal az értékekkel, amiket a Fénykönyvtár Kiadó képvisel? Hasonlóan látjuk a világot? Sokat tapasztaltál már, és más szemmel nézel az Életre, mint az emberek többsége? Úgy érzed, ideje a tudásodat, életbölcsességedet egyre növekvő körben eljuttatni az emberekhez, hogy segítsd őket az útjukon egy békésebb és kiegyensúlyozottabb Élet felé?

Szeretnéd, ha könyveidet a Fénykönyvtár Kiadó is forgalmazná? Egyenlőre bizományosi szerződéssel, aztán meglátjuk, mi lesz belőle… 🙂

Ha igen, akkor beszéljünk róla! Küldj magadról a fenykonyvtar@fenykonyvtar.hu e-mail címre egy rövid bemutatkozást, és írd le röviden, miről, kiknek és miért szól a könyved, valamint mellékeld a kedvenc fejezetedet (vagy annak min. egy A4 oldal hosszú részét), és ha sikerül megtalálni a közös hangot, akkor az is lehet, hogy előbb-utóbb szerzőink között üdvözölhetünk!

Az izgalmas, olvasmányos regények, novellák és ismeretterjesztő könyvek mellett a legkisebbeket megszólító meséket is várjuk!

Szeretettel:

Fénykönyvtár Kiadó